Liity jäseneksi

Jäsenhinnat 

seniori

65 €

juniori

55 €

perheenjäsen seniori

45 €

perheenjäsen juniori

35 €

kannatusjäsen

25 €

Tässä linkki SRL sivuille jäseneduista.

Juniorijäsen < 18 vuotta tai kalenterivuonna 18 vuotta täyttävä. Muutos juniorijäsenyydestä seniorijäsenyyteen tapahtuu automaattisesti SRL:n järjestelmässä.

Seniorijäsen < 18 vuotta

Perheenjäsenä voi olla, jos samassa taloudessa on jo yksi KaKe jäsen. Perheenjäsenellä on muuten samat edut kuin ns. täysjäsenellä, MUTTA perheenjäsen ei voi saada kansallista kisalupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Perheenjäsenelle ei myöskään postiteta Hippos-lehteä.

Kannatusjäsen Kannatusjäsen kannattaa seuramme toimintaa. Ei sisällä jäsenetuuksia.Lisätietoja jäsenyydestä
info(at)kaarinankenttaratsastajat(piste)fi

      

JÄSENYYS JA LASKUT

Tammikuun alussa lähtee liiton toimesta ensimmäinen erä jäsenmaksulaskuja

Laskut lähtevät automaattisesti kaikille edellisenä vuonna jäsenmaksun maksaneille (mikäli et ole erikseen ilmoittanut seuralle, että haluat päättää jäsenyyden). Ota yhteys omaan seuraasi, jos laskua ei kuulu tammikuun aikana.

Mikäli olet vaihtanut seuraa vuodenvaihteessa, tarkista, että laskussa lukee oikea seura. Jos seura on merkitty laskuun väärin, jätä lasku maksamatta, ota yhteys uuden seuran jäsensihteeriin ja varmista, että jäsenyytesi on merkitty rekisteriin.

Olethan yhteydessä seurasi jäsensihteeriin, mikäli laskussa on väärä jäsenlaji ja/tai summa tai jäsenlaskullasi on kiire.

TIETOSUOJALAUSEKE

Kaarinan Kenttäratsastajat ry on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsen. SRL on ratsastusurheilun katto-organisaatio Suomessa.

Kaarinan Kenttäratsastajat ry kerää jäsenistään henkilötietoja ja käsittelee niitä yhdessä SRL:n kanssa.

Kaarinan Kenttäratsastajat ry:ssä käsittelystä vastaa: Timo Kinnunen, info(at)kaarinankenttaratsastajat(piste)fi

SRL:ssa käsittelystä vastaa: Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, Valimotie 10, 00380 Helsinki.

Kaarinan Kenttäratsastajat ry kerää jäseneksi liityttäessä jäsenen nimen ja osoitteen. SRL luo uudelle jäsenelle jäsennumeron.

Kaarinan Kenttäratsastajat ry on lakisääteisesti velvoitettu pitämään jäsenrekisteriä, josta tulee ilmetä jäsenen nimi ja kotipaikka. Seuran jäsenmaksuun sisältyy SRL:n osuus. SRL:n osuuteen sisältyy Hippos-lehden vuosikerran tilaus ja urheiluvakuutus. Jäsenyyteen sisältyvä Hippos-lehden tilaus on sopimus, jonka täyttämiseksi SRL käsittelee nimeä ja osoitetta. Urheiluvakuutuksen osalta vakuutusyhtiö tarkastaa jäsenyyden voimassaolon SRL:sta korvausvaatimuksen yhteydessä. Seurajäsenyys on edellytys osallistumiselle SRL:n alaisiin kilpailuihin. SRL käyttää seurojen jäsenistä muodostuvaa rekisteriään osallistumisoikeuden varmistamiseen; tässä on kyseessä SRL:n kilpailutoiminnan järjestämiseen liittyvä oikeutettu etu.

SRL luovuttaa Hippos-lehden postituksesta vastaavalle yritykselle nimi- ja osoitetiedot. SRL:lla on sopimus lehden kustantajan kanssa, joka vastaa lehden postituksesta. Kustantaja käsittelee henkilötietoja SRL:n lukuun eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa. Vakuutusyhtiö käsittelee henkilötietoja korvausvaatimusten yhteydessä eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa.

Kaarinan Kenttäratsastajat ry kerää jäsenen suostumuksella sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Näitä tietoja käytetään jäsenen ja seuran väliseen yhteydenpitoon. Näitä tietoja ei luovuteta kenellekään eikä näitä käytetä mihinkään muuhun. Mikäli jäsen antaa suostumuksensa tietojen keräämiseen, tulee suostumuksen osoitus olla konkreettinen, esim. allekirjoitettu lomake. Jäsenellä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus peruuttaa suostumus sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron käsittelyn osalta; tällöin tieto tulee poistaa.

4) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole seuran jäsen.

5) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu.