Ratsastajan kilpailuluvat

KaKen jäsenet voivat hankkia kilpailuluvat verkko-ostona

Kilpailuluvan ostaminen

- Luvan pitää olla päivittynyt Kipaan ennen ratsastajan vuoden ensimmäisen kilpailun ilmoittautumista.

- Luvan lunastamista varten jäsenrekisterissä pitää olla henkilötunnus tallennettuna. Tarvittaessa ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin.

Osta kilpailulupa täältä: https://ratsastus.lisenssikauppa.fi

- Syötä kenttiin pyydetyt tiedot.

- Voit ostaa kilpailuluvan verkko-ostolla, mikäli seurasi on hyväksynyt lupien oston sitä kautta. Jos seurasi luvat eivät ole mukana verkko-ostossa, ota yhteyttä seurasi jäsensihteeriin, jolta saat maksulinkin (ks. seurat alta).

- Järjestelmä tarkistaa, että sinulla on voimassa oleva jäsenyys johonkin ratsastusseuraan ja tarjoaa ostettavaksi vain sellaisia lupia, joihin jäsenlajisi oikeuttaa. Järjestelmä tarjoaa vain green cardeja, jos se ei löydä sinulle jäsenyyttä henkilötunnuksen perusteella. Tämä voi johtua myös siitä, että hetu puuttuu rekisteristä. Tällöin ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin. Jos olet kahden tai useamman seuran jäsen, huomioithan, että kansallisen ja kansainvälisen luvan voi maksaa ainoastaan siihen seuraan, jossa olet täysjäsenenä (esim. juniori tai seniori).

- Lupa maksetaan joko heti verkkopankkitunnuksilla, tai sähköpostiin tulevan vahvistusviestin maksulinkin kautta. Linkki toimii 72 h.

- Lupa tulee voimaan ja kirjautuminen Kipaan onnistuu, kun sekä jäsenmaksu että kilpailulupa ovat päivittyneet maksetuiksi jäsenrekisteriin. Siirrot jäsenrekisteristä Kipaan menevät pari kertaa vuorokaudessa.

Kirjautuminen Kipaan

o Käyttäjätunnus on sähköposti/jäsennumero.
o Ensimmäistä kertaa luvan hankkivalla, pyydä järjestelmää lähettämään kirjautumislinkki sähköpostiisi.
 

Ongelmia?

Ongelmatilanteissa ole ensisijaisesti yhteydessä oman seurasi jäsensihteeriin.

Järjestelmä tarjoaa ostettavaksi vain green cardit ja lisävakuutuksen?
- Pyydä seuranne jäsensihteeriä tarkastamaan, että sinulla on henkilötunnus (oikein kirjoitettuna) ja aktiivinen jäsenyys rekisterissä. Jäsenmaksun ei ole tarvinnut päivittyä maksetuksi.

Muissa luvan ostamiseen liittyvissä ongelmatilanteissa tarkista nämä:
- Ovatko seurasi kilpailuluvat ostettavissa verkko-oston kautta? Katso alta lista seuroista, jotka eivät ole mukana verkko-ostossa.
- Onko haluamasi lupa sallittu jäsenlajillesi (esim. perhejäsen ei saa kansallista lupaa)?

Eikö Kipaan kirjautuminen onnistu?
- Oletko maksanut jäsenmaksusi ja kilpailulupasi kuluvalle vuodelle?
- Onko jäsenmaksusta kulunut vähintään kolme päivää ja kilpailuluvasta päivä?
- Onko jäsennumerosi eli käyttäjätunnus oikein? Voit tarkistaa sen jäsenkortista, Hippos-lehden osoitekentän yhteydestä (täysjäsenet) tai seurasi jäsensihteeriltä. Jäsennumero on 8-numeroa pitkä ja ensimmäinen numero on 2, 3, 4 tai 5.
- Oletko unohtanut vanhan salasanasi tai se ei jostain syystä tunnu toimivan? Voit tilata uuden Kipan etusivulta.
- Kirjaudutko ensimmäistä kertaa ja salasana ei toimi? Salasanan kirjaimet kirjoitetaan pienillä kirjaimilla ja kenttä tunnistaa myös viivan (-) ja ääkköset. Jos sukunimesi on kolmikirjaiminen, ole yhteydessä SRL:oon.

*Ongelmatilanteissa ole ensisijaisesti yhteydessä oman seurasi jäsensihteeriin.