2021 KAKE VALMENNUSTUKI

Mitkä ovat Sinun tämän vuoden ratsastukselliset tavoitteesi? Valmentaudutko säännöllisesti? Miten pidät huolta omasta kunnostasi? Mitkä ovat arkirutiinisi?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi KAKEN VALMENNUSTUKEEN 1.3.2021 mennessä. Hakemuksessa tulee kertoa mitä Sinä tavoittelet tänä vuonna ja miten aiot päästä tavoitteesesi?

Kauden päätteeksi, 1.12.2021 mennessä, KAKEN VALMENNUSTUEN hakeneiden tulee lähettää kooste menneestä kaudesta kuvien kera miten käytännössä meni? Miten valmentauduit, miten pidit huolta omasta kunnostasi ja mitkä olivat arkirutiinisi?

Jaa omat valmentautumiskokemuksesi ja vinkit myös muille #kuulumisiakentältä

Jos tarvitset apua valmentautumisessa tai tavoitteiden asettamisessa, autamme mielellämme ja ohjaamme sinua eteenpäin.

Valmennustuki maksetaan kauden päätteeksi. Valmennustuen suuruus riippuu hakemusten määrästä ja sisällöstä. Valmennustuki on tarkoitettu vain KAKEA edustaville jäsenille. Valmennustuen saamisen edellytyksenä on tavoitteellinen valmentautuminen: sen suunnittelu sekä raportointi määräaikaan mennessä sekä osallistuminen toimihenkilötehtäviin KaKen järjestämissä kilpailuissa ja/tai tapahtumissa.

KAKEN Hallitus käsittelee VAIN määräajan sisällä tulleet hakemukset & valmennuskertomukset.

Hakemukset lähetetään 1.3.2021 mennessä osoitteeseen info@kaarinankenttaratsastajat.fi

https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/valmennus/

KAKEN Mitalistiratsukot 2014: harrastemestaruus, shettismestaruus, aluemestaruus, Suomen Mestaruus, Pohjoismaiden Mestaruus